Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Mythos Red

Ο Master Brewer όχι μόνο δημιούργησε τη συνταγή της μπύρας Mythos που τόσοι αγαπούν, αλλά και τη συνταγή του Mythos Red που λανσαρίστηκε το 2007. Πρόκειται για μία συνταγή πρωτότυπη (original) που δίνει μία ξεχωριστή μπύρα premium κόκκινη, με ελκυστικό κόκκινο χρώμα, πλούσιο αφρό, εκλεπτυσμένο άρωμα και γεμάτη γεύση.
Σε εκτεταμένες γευστικές δοκιμές που έγιναν σε πάνω από 20.000 καταναλωτές, ο Mythos Red εκτιμήθηκε πολύ από όλους! Τη βρήκαν όχι μόνο απολαυστική, αλλά και μια μπύρα που ταιριάζει σε πολλές στιγμές, με γεύση που ταιριάζει σε ευρύ φάσμα προτιμήσεων.

Υ.Γ. Αν και αρχάριος με τις γεύσεις, η Mythos Red μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε. Έχει ένα έντονο κόκκινο χρώμα και πιστέψτε με, όταν πίνεις την πρώτη γουλιά, δεν θες να την αφήσεις. Κάπου διάβαζα ότι η συγκεκριμένη μπύρα δεν αρέσει γιατί περιέχει πολύ ανθρακικό, να πω την αλήθεια (αν και είναι η πρώτη που πίνω) δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Πάντως είναι μια μπύρα που πρέπει να βρίσκεται στο ψυγείο μου, η γεύση που αποκομίζεις, πίνοντας την, αξίζει για να την αγοράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου