Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Golden Carolus Classic

Προέλευση: Βέλγιο
Αλκοόλ: 7,5 % 
Χρώμα: Μαύρο
Bαθμολογία:  Α


Σε ένα παλιό χρονικό της πόλης Mechelen του Βελγίου αναφέρει ότι η εν λόγω μπύρα πήρε το όνομα της από τη χρήση χρυσών νομισμάτων του Αυτοκράτορα Κάρολου. Επίσης λέγεται ότι αυτή η μπύρα, πίνονταν κατά τη διάρκεια κυνηγιού της Αλεπούς.

Υ.Γ. Έίναι μια πολύ ωραία μπύρα που πίνεται χαλαρά χωρίς συνοδεία φαγητού. Ίσως, έχω την εντύπωση ότι πάει με κάποιου είδους γλύκισμα,πάντως όπως και να χει, πίνεται ευχάριστα. Χρώμα και Γέυση πέρνουν άριστα...Θα αντιγράψω (γιατί μου άρεσε από κάποιον που το χρησιμοποιεί σε άλλη σελίδα), τον τρόπο βαθμολογίας και θα μου επιτρέψετε (όσοι διαβάζουν τη σελίδα), αν και αρχάριος να βαθμολογώ και εγώ με αυτό τον τρόπο..

2 σχόλια:

  1. Η μπύρα αυτή, όπως και όλες οι δημιουργίες της καταπληκτικής ζυθοποιίας Het Anker, είναι εξαιρετική. Για μένα, κορυφή της πυραμίδας αποτελεί η Gouden Carolus Cuvee van de keizer BLUE, μια μπύρα που πρέπει να αισθανόμαστε πολύ τυχεροί εδώ στην Ελλάδα που μπορούμε και την βρίσκουμε. Η μπύρα αυτή επιδέχεται παλαίωσης μέχρι και 10 ολόκληρα χρόνια.
    Υπενθυμίζω επίσης πως η Het Anker πρόσφατα αναβίωσε και την πασίγνωστη στους μπυροφιλικούς κύκλους Lucifer...

    Στην υγεία σου GM !! Πάντα τέτοια καλά πιώματα και ακόμη καλύτερα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ φίλε μου....
    Αντε να δούμε πότε θα τη δοκιμάσω κ΄αυτή που αναφέρεις...
    Πάντως σας ζηλεύω ορισμένους, γιατί έχετε γευτεί πολλές και απίστευτες μπύρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή